BADANIA GRUNTÓW TO GWARANCJA SOLIDNEGO FUNDAMENTU!

Noen kjente detaljer om online postordreapotek – Centerwell Pharmacy™

Noen kjente detaljer om online postordreapotek – Centerwell Pharmacy™

Avhengig av til, er fentanyl avhengig av femti muligheter enda kraftigere enn narkotika. En dose på bare 2 milligram, på størrelse med 2 overflater av natrium, er faktisk katastrofal for mange mennesker.

I mange teknikker lever alle faktisk i det eldre på nettet. Der investeringer er gjort og definitivt vil bli gjort har endret seg og vil også fortsette å utvikle seg på det amerikanske markedet og over hele verden. Internettkjøp via internett i USA forventes å øke mellom 2018 og 2023 til et samlet forbruk på mye mer enn $6.

1 Nesten alt kan fås på nettet, inkludert administrerte så vel som kontrollerte legemidler. 2 Utløsende lidelser er faktisk påvirker enkeltpersoner å kjøpe reseptbelagte og også over-the-counter legemidler ved hjelp av World Wide Web. Med avbrudd i innkjøp av medisiner fra apotek på grunn av sosial ensomhet gjennom covid-19-pandemien, har lokket med å skaffe reseptbelagte legemidler ved hjelp av nettet økt betydelig.

3 Mackey og Nayyar har faktisk definert falske apoteker som "de narkotikabutikkene som enten unnlater å tilfredsstille landsdekkende eller internasjonale apotekforskrifter eller til og med faktisk ikke har gått gjennom den nødvendige regjerende attest, lisens og/eller lisens."4 For tjue år siden, Mills beskrev sikring av foreskrevne medisiner uten korrekt legeresept som "cybermedisin" og også "en krenkelse av typisk medisin, sammen med sannsynlig farlig for enkeltpersoner."5 Skisserer de 3 formene for nettbaserte kundemedisiner.

På disse sidene er det ingen person-til-person kroppslig interaksjon. Kritikken av disse nettstedene tar hensyn til avhengigheten av sett med spørsmål eller undersøkelser for vurdering av individet. For eksempel gir flere nettsteder medisiner for erektil dysfunksjon til kjøpere bare etter at en undersøkelse er fullført online på grunn av kunden. Internett-narkotikabutikker, som markedsfører foreskrevne legemidler etter at forbrukere angir hvilke medisiner de ønsker å kjøpe på nettet og sender også tilbakebetaling.

viser 4 nettsteder fra USA som gjør det mulig å undersøke den anerkjente legitimiteten og også kvalifiseringen til nettapoteker. Tabell 1 består også av 1 kanadisk nettsted, Canadian International Drug Store Affiliation (CIPA), som ikke trenger å brukes. CIPA-nettstedet erklærer å merke seg at "godkjent" Nettstoff får tilgang til nettsteder; men apotekene spesifisert om det nettstedet har absolutt ikke blitt faktisk bekreftet av individuelle og også autentiske evalueringer gitt at narkotika transportert fra Canada faktisk er unntatt kanadisk regulatorisk autorisasjon.

Da Sugiura skisserte effekten av World Wide Web på kjøp av medisiner, har Sugiura faktisk husket: "Internett endrer bare hvordan folk administrerer sine medisinske behandlingsvalg og også får medisin. Ved å tilby ubegrenset enkel tilgang til medisin, har nettet demokratiserte forbrukermuligheter og gjør det mulig for flere individer enn noen gang like før å delta i ulovlige og uortodokse oppgaver."7 Sugiura har også antydet at når de kjøper Net-medisiner borte fra det kliniske riket, "engasjerer forbrukerne seg i usanksjonert praksis [som] hindrer samfunnsstandarder angående hensiktsmessige helseteknikker."7 I følge den amerikanske nasjonale undersøkelsen fra 2018 om narkotikabruk så vel som helse, var foreskrevne plager faktisk hopp over til denne nettsiden de mest regelmessige mishandlede illegale stoffene av folk i alderen 12 år.

Optum Rx nettapotek og hjemlevering for dummies

9 millioner amerikanere som mishandlet psykoterapeutiske foreskrevne medisiner i året før, 9,9 millioner dårlig behandlet reseptbelagte smertestillende. 8 Rusmiddelusikkerhet i USA har nylig blitt notert sammen med utløsende aspekter, som består av manglende økonomiske og gjenopprettende medikamentresultater, Internett-tilgang til forbudte foreskrevne medisiner uten en autentisk foreskrevet, og også hyppigheten av falske medisiner.

Som et eksempel har "Nettapoteker" i Canada en dedikert internettside (); ikke desto mindre kan apotekene som tilbys på denne nettsiden gi medisiner som kommer fra andre verdensomspennende kilder ved å bruke resepter. Flere av apotekene som er spesifisert som medlemmer, markedsfører medisiner som faktisk er hentet fra ustabile land, som India så vel som kylling, og som aldri noen gang har trengt å gå gjennom Health Canadas (Canadas erstatning for FDA) reguleringsprosess for å garantere sikkerhet og sikkerhet samt effektivitet.

Carmen A. Catizone, MS, RPh, DPh, administrerende direktør, NABP, sendte ut en karakter til den amerikanske kongressen som sa: "I NABPs praktisk talt to tiår med erfaring, kjøper amerikanske kunder medisiner fra kanadiske på internettapoteker nesten aldri, hvis noensinne, skaff deg de Wellness Canada-godkjente varene betalt for kanadiske kunder. Disse kanadiske apoteknettstedene tilbyr heller amerikanske kunder medisiner laget på steder hvor kundene absolutt ikke engang ville konsumert alkohol i vannet, f.eks.

NABP så vel som mange andre støttespillere for pasientsikkerhet og sikkerhet har oppdaget at risikoen for medisiner som ble gitt bort fra FDAs eller til og med Wellness Canadas prosedyre for godkjenning av medisiner er betydelig. Utenfor disse lukkede så vel som strengt kontrollerte medisinkildeinstitusjonene, er skjoldene satt på plass for å sikre identifisering, effektivitet, og også sikkerhet og sikkerhet for foreskrevne medisiner, ikke lenger. Våre lovgivere reflekterer faktisk over lovgivning som vil endre amerikanske matvarer, narkotika og også estetiske loven for å tillate amerikanske kjøpere å kjøpe Health Canada-godkjente medisiner fra "anerkjente" kanadiske på internettapoteker.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.